ππ‹π€π‚πŠ ππŽπ•π„πŒππ„π‘ π“πˆπ‹ππ”…

Portal til Thorup-Klim omrΓ₯det

ππ‹π€π‚πŠ ππŽπ•π„πŒππ„π‘ π“πˆπ‹ππ”…

Dette indlæg er hentet automatisk fra

Thorupstrand rΓΈgeris Facebook side


βš«οΈππ‹π€π‚πŠ ππŽπ•π„πŒππ„π‘ π“πˆπ‹ππ”πƒ: 𝐒𝐏𝐀𝐑 𝐎𝐏 π“πˆπ‹ πŸπŸπŸ–πŠπ‘ ππ€ΜŠ π‘πŽΜ·πƒπ’πΓ†π“π“π„π…πˆπ‹π„π“π„π‘ (𝐩𝐚̊ 𝐟𝐫𝐨𝐬𝐭)⚫️

Rødspætten er en af de mest udsøgte og udbredte fladfisk vi har i de danske farvande.
En rΓΈdspΓ¦ttefilet smager fantastisk med en god panering og stegt pΓ₯ panden i smΓΈr.
Kan serveres pΓ₯ et stykke lΓ¦kkert rugbrΓΈd med hjemmelavet remoulade, eller med nye kartofler og persillesovs.🀀

Det er en fisk de fleste kender og som mange bΓΈrn ogsΓ₯ kan lide.🐟

(Leveres som dobbeltfileter uden skind pΓ₯ begge sider.)




Thorupstrand rΓΈgeri

Tags:

Skriv et svar